Afbeelding

Gildeslager De Best biedt ambacht en kwaliteit

Al generaties lang leveren wij kwaliteit vanuit het pure ambacht. Al onze vleesproducten worden in eigen keuken geproduceerd. Hierbij werken wij met vlees van een heldere en transparante herkomst. Wij kennen de boeren en leveranciers en weten precies wat we u verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor uitstekend rund- en varkensvlees maar ook vlees van de Tante Door kip.

Door de jaren heen is ons aanbod ook uitgebreid. Naast kwaliteitsvlees leveren wij ook dagverse maaltijden, heerlijke soepen en diverse onderscheidende vleeswaren. En ook op het gebied van barbecue en gourmet kunt u op ons rekenen met diverse nauwkeurig samengestelde pakketten en assortiment.

Wij staan elke dag, met uitzondering van de zondag, voor u klaar in onze winkel in Nieuw-Bergen, Mosaïque 3.

Wij zien u graag eens langskomen!

Neem ook online een kijkje in onze winkel >>


Online bestellen

Bestel onze producten online in de webshop!

Klik hier om naar de webshop te gaan >>


Bestel ook alles voor de barbecue online >>


Aanbiedingen

Elke maandag:
gepaneerde varkensschnitzels 20% korting

Elke dinsdag:
gekruid gehakt 500 gram voor € 3,25

Elke woensdag:
verse worst 500 gram voor € 3,25Wij zijn bij de RTL-538 winnaar geworden van onze provincie in de categorie 'slagers'!

De stemming is inmiddels voorbij maar bekijk hier onze Promovideo!


Ons assortiment

Wij zijn het adres voor een ongekend assortiment producten om van te genieten. Zeer bijzonder is ons ruime assortiment vleesspecialiteiten als malse riblappen, schnitzels en dagverse kipproducten, stuk voor stuk producten die bekend staan om de fijne smaak en onderscheidende kwaliteit.

Naast onze vers vleesspecialiteiten zijn wij trots op onze ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke salades, grillspecialiteiten en verschillende dagverse maaltijden uit eigen keuken. Kortom, bij ons bent u van succes verzekerd!


Product informatie

Klik hier voor de allergenen en ingrediënten informatie van onze producten >>


Sparen

Punten sparen met Piggy is heel gemakkelijk. U kunt een Piggy-kaartje ophalen in de winkel of de app downloaden. Telkens wanneer u iets koopt bij ons in de slagerij, scannen we uw code op de iPad in de winkel. Met ieder gescand product verzamelt u punten die ook weer in onze winkel kunnen worden verzilverd.

In de app ziet u direct de gespaarde punten en hoe u die kunt inzetten.

Het Piggy-sparen kost u helemaal niets! Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres achterlaten, zodat we de punten op uw pasje of in uw app kunnen bijschrijven. Nog een voordeel: u kunt met 1 pasje sparen bij alle aangesloten winkels.Afbeelding

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen >>

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

08.30 t/m 18.00 uur

Zaterdag

08.30 t/m 16.00 uur

Bezoek 24/7 onze sociale media