Afbeelding

Geschenkideeën

Cadeaubon

Wilt u eens iets anders cadeau geven, dan kunt u denken aan een cadeaubon.

De ontvanger kan dan geheel naar eigen smaak een heerlijk stukje vlees uitzoeken.
De hoogte van het bedrag geeft u zelf aan.


Abraham & Sara

Een Abraham of Sara is een leuke verrassing voor iemand die 50 jaar wordt.
Een prachtig opgemaakte schotel, verpakt in een fraaie showdoos, waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen ten aanzien van de vleessoorten en het gewicht van de producten.
Ook kan er rekening gehouden worden met hobby's, karakteristieken of het beroep van de ontvanger.

De schotel kan besteld worden vanaf € 35,00.

Manolio olijfolie

  • Kleinschalige familieproductie
  • Eigen olijfgaarden
  • Ambachtelijk geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen
  • Absoluut 100% eerste koude persing
  • Super voor dressings en salades
  • Heerlijk om in te bakken
  • Cholesterolvrij

De olijfgaarden van Manolio zijn gelegen in Griekenland; aan de westelijke zijde van de heuvels langs de kust op de West-Pelopennesus, in de buurt van Olympia, de geboortestad van de Olympische Spelen.

Manolio olijfolie is afkomstig van de olijven van de Koroneiki olijfboom. Er wordt handmatig geoogst op traditionele wijze, op het moment dat de olijf vroegrijp is. Tevens wordt de boom tot 50% gesnoeid om hem krachtig te houden zodat er geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest nodig zijn.

Binnen 24 uur worden de olijven in juten zakken naar onze eigen centrifuge perserij gebracht en daar wordt de eerste koude persing verkregen op een laag toerental. Door het juiste oogstmoment en de snelle verwerking van de olijven, heeft de olie een zachte, fruitige en licht peperige smaak.


Meer informatie over Manolio vindt u op de website www.manolio.nl

Afbeelding
Afbeelding

Barbecue bij-assortiment

Beer bread

Voeg aan dit product alleen wat bier toe om een heerlijk brood te maken. Nog even wat spieren gebruiken om het tot een mooi en glad deeg te kneden. Daarna kan het op de BBQ met een gesloten deksel om als het ware een oven te creëren. Natuurlijk kan het ook worden gebakken in een gewone oven, maar op de BBQ is het een stuk leuker!

Verkrijgbaar in de smaken: Olive, Rosemary and Garlic - Tomato, Basil and Garlic - Garlic and Herbs.


Pulled meat rubs

Voor de ultieme barbecue beleving!

Maak de perfect Pulled Pork met deze intense rub, gemaakt met authentieke kruiden en specerijen. Strooi de rub royaal over een groot stuk varkensvlees en wrijf deze stevig in waarna het gedurende enkele uren op een lage temperatuur op de BBQ kan. Er zijn ook speciale rubs voor rundvlees en kip.

Verkrijgbaar in de smaken: Pork - Beef - Chicken


Lederen BBQ-schorten

Verkrijgbaar in de kleuren: Cognac - Brown - Black


Serving boards

Extra stoer bij het BBQ'en en buitenkoken: olijfhoutenplanken. Perfect als serveerplank bij de barbecue of de borrel en verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Iedere plank verschilt van vorm en heeft zijn eigen kenmerkende houtnerf en patroon. Stuk voor stuk een uniek exemplaar!

Verkrijgbaar in de maten: 20cm - 30cm - 40cm - 50cm